Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Новини

11 липня 2018 року відбувся виїзний прийом в селах Черепова і Черепівка

Дата створення: 16:48 11.07.2018

11 липня 2018 року відбувся виїзний прийом в селах Черепова і Черепівка. На прийомі були присутні секретар сільської ради Тетяна Мазур, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Юрій Гуцалюк, виконуюча обов’язки старости с. Черепівка Валентина Деркалюк, провідний спеціаліст-землевпорядник Сергій Купа, депутат Олешинської сільської ради Олексій Вальковець, головний лікар ПМСД Леонід Коцюба, сімейний лікар Олешинської амбулаторії Олександр Водяний.

До уваги аграріїв

Дата створення: 13:04 11.07.2018

Пожежі – це неконтрольований процес горіння, що стихійно виникає і розповсюджується в навколишньому середовищі. Він супроводжується інтенсивним виділенням тепла, диму та світловим випромінюванням, що створює небезпеку для людей і завдає шкоду об’єктам господарської діяльності та навколишньому середовищу.

Увага! Попередження про пожежну небезпеку в Україні

Дата створення: 08:38 11.07.2018

За даними УкрГідрометцентру, 10-12 липня у більшості районів південних, східних, Дніпропетровської, Кіровоградської, Черкаської, Полтавської, Сумської, Житомирської, Рівненської, Волинської, Хмельницької та Івано-Франківської областей надзвичайний (5 класу) рівень пожежної небезпеки.

10 липня 2018 року вібулось засідання постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, благоустрою, комунальної власності, енергозбереження та транспорту

Дата створення: 16:19 10.07.2018

10 лютого 2018 року в приміщенні Олешинської сільської ради відбулось засідання постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, благоустрою, комунальної власності, енергозбереження та транспорту.

Сьогодні в с. Олешин працював консультаційний пункт

Дата створення: 14:47 09.07.2018

Сьогодні, 9 липня, в с. Олешин працював консультаційний пункт, в якому представники Хмельницького районного центру зайнятості, Управління соціального захисту населення Хмельницької РДА та Пенсійного Фонду України у Хмельницькій області надали консультацію жителям Олешинської громади.

Святкування Івана Купала в Олешинській громаді

Дата створення: 10:49 09.07.2018

6 липня 2018 року ми святкуємо  одне з найбільш древніх і містичних слов'янських свят – свято Івана Купала. Свої витоки свято Івана Купала, або Іванів день бере ще з часів язичництва. Спочатку цей день був присвячений язичницькому богу Купалі. Але після християнізації Київської Русі назва цього дня доповнилося ім'ям Іоанна Хрестителя (Предтечі), день народження якого збігався з купальським святом.

В Україні оновлено Національний календар профілактичних щеплень

Дата створення: 11:12 06.07.2018

В Україні оновлено Національний календар профілактичних щеплень. Оновлення в календарі стосуються вакцинації проти гепатиту В та туберкульозу. Новації в календарі базуються на міжнародному досвіді проведення імунізації, а також відповідають рекомендаціям Всесвітньої організації охорони здоров’я.