Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

6 липня 2018 року заступник сільського голови Олешинської сільської ради прийняв участь в обласній нараді з питань розвитку аграрного сектору економіки та сільських територій

6 липня 2018 року заступник сільського голови Олешинської сільської ради прийняв участь в обласній нараді з питань розвитку аграрного сектору економіки та сільських територій.

Під керівництвом голови обласної державної адміністрації Вадима Лозового та за участю заступника Міністра аграрної політики та продовольства України Віктора Шеремети в обласній філармонії відбулася нарада з питань розвитку аграрного сектору економіки та сільських територій.

У заході взяли участь представники Хмельницького району: голова райдержадміністрації Леся Коменда, перший заступник голови адміністрації Андрій Зелінський,  керівники сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств, приватних підприємств, представники галузевих служб агропромислового комплексу району, ОТГ та сільських рад.

Було розглянуто низку важливих питань, зокрема про стратегію розвитку аграрного сектору економіки України, про стан, проблеми та перспективи розвитку аграрного сектору економіки та сільських територій, кооперацію як інструмент економічного зростання сільських територій.

Розглянули й питання щодо дотримання безпечних умов виробництва сільськогосподарської продукції в особистих селянських господарствах, перспективи заготівлі молока від населення, сприяння бізнесу в розвитку міжнародного співробітництва та посилення експортної спроможності підприємств Хмельницької області.

Йшлося також про господарські земельні відносини, про актуальні питання у сфері державної реєстрації нерухомого майна та бізнесу для сільськогосподарських підприємств (агровиробників), екологічні питання розвитку сільських територій, роль органів місцевого самоврядування в соціально-економічному розвитку села.



« повернутися до списку новин