Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

ПРОТОКОЛ №18 Позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 27 травня 2020 року

ПРОТОКОЛ №18

позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

«27» травня 2020 року         м. Хмельницький

Головував - Р.Б. Примут
Присутні - члени комісії 21 осіб (за окремим списком) та запрошені.

І. Про заходи з запобігання поширенню на території Хмельницької області гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів.

КОМІСІЯ ВИРІШИЛА:

1. Головам районних державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування:

1.1. Дозволити за умови відповідності ознакам, визначеними п. 4 постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 року №392 регулярні пасажирські перевезення автомобільним транспортом у міжміському внутрішньообласному сполученні, без заїзду у місто Нетішин та з заїздом в місто Кам’янець-Подільський виключно на автостанцію, за умови перевезення пасажирів у межах кількості місць для сидіння, передбаченої технічною характеристикою транспортного засобу або визначеної в реєстраційних документах на цей транспортний засіб та дотримання відповідних санітарних вимог.
При здійсненні регулярних пасажирських перевезень, зобов’язати перевізників:

- проводити ідентифікацію пасажирів з метою встановлення контактних осіб у разі встановлення захворювань серед осіб, які скористались послугами перевізників.

- не допускати випадків перевезень осіб які перебувають на обов’язковій самоізоляції відповідно п. 6 постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 р. №392.

- під час здійснення регулярних пасажирських перевезень автомобільним транспортом у міському, приміському та міжнародному сполученнях, дотримуватись вимог визначених постановою Головного санітарного лікаря України від 21.05.2020 року №23.

Термін з 29.05.2020 року.

1.2. Забезпечити проведення інформаційної роботи серед населення (в тому числі розміщення на зупинках громадського транспорту, автостанціях) щодо категорій осіб, які підлягають обов’язковій самоізоляції відповідно п. 6 постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 р. № 392.
Термін з 27.05.2020 року.

2. На підставі п. 4 постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 року №392 з 01.06.2020 року дозволити перевезення пасажирів залізничним транспортом приміського сполучення Жмеринка - Гречани та Хмельницький -Волочиськ, в межах кількості місць для сидіння, передбачених технічною характеристикою транспортного засобу або визначеної в реєстраційних документах на цей транспортний засіб та не допускати випадків перевезень осіб які перебувають на обов’язковій самоізоляції відповідно п. 6 постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 р. № 392.
Термін: з 01.06.2020 року.

Перший заступник голови облдержадміністрації, перший заступник голова комісії
Секретар комісії Микола ПЛАЩ

Посилання на документ



« повернутися до списку новин