Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Олешинська сільська рада інформує

ОЛЕШИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ХМЕЛЬНИЦЬКА ОБЛАСТЬ ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ РАЙОН

 

Вих. №699 від «08» травня 2020 р.

Депутату Хмельницької районної ради

Головатому В. С.

 

Шановний Віталіє Володимировичу!

На Ваші депутатські звернення щодо благоустрою та розвитку інфраструктури, виділення земельних ділянок у власність та приєднання Олешинської громади до м. Хмельницького повідомляємо наступне:

1. На депутатське звернення № 31 від 28.04.2020 року повідомляємо, що до Олешинської об’єднаної територіальної громади надійшло офіційне звернення щодо приєднання нашої громади до Лісовогринівецької об’єднаної територіальної громади. З метою вивчення громадської думки з цього приводу сільським головою було ініційовано проведення громадських слухань. Крім цього, було поставлено питання щодо залишення Олешинської об’єднаної територіальної громади як самостійної в тому статусі, в якому ми перебуваємо на даний час.

В період з 22 по 23 лютого 2020 року у всіх населених пунктах сільської ради були проведені громадські слухання, на яких одноголосно було прийнято рішення відмовити Лісовогринівецькій об’єднаній територіальній громаді та залишатися самостійною громадою.

При проведенні громадських слухань в с. Олешин більшістю голосів було прийнято рішення про відмову Лісовогринівецькій об’єднаній територіальній громаді та залишатися самостійною громадою.

Вами, всупереч законодавства, було ініційовано інше питання, яке не було включено до порядку денного за два дні до початку слухань, в тому числі і від Вас таких пропозицій не надходило. Тому воно не могло розглядатися на запланованих слуханнях.

Офіційно питання щодо приєднання Олешинської об’єднаної територіальної громади до м. Хмельницького не розглядалося ні на громадських слуханнях, ні на сесіях сільської ради.

2. На депутатське звернення № 32 від 28.04.2020 року повідомляємо, що вказані Вами земельні ділянки з зазначеними кадастровими номерами знаходяться за межами населених пунктів тому передача у приватну власність не входила до компетенції сільської ради. Одночасно повідомляємо, що розпорядником даних земельних ділянок до 2013 року була Хмельницька РДА, а з 2013 року розпорядником було Управління «Держгеокадастру у Хмельницькій області».

3. На депутатське звернення № 33 від 28.04.2020 року повідомляємо, що центральні дороги відносяться до Служби місцевих автомобільних доріг Хмельницької ОДА. Тому сільська рада не може використовувати кошти на ці дороги (нецільове використання коштів). А з приводу отримання інфраструктурних благ населенням, Вам особисто повідомляємо, якщо Ви цього не бачите, що вже в поточному році, виконано капітальний ремонт з укладанням асфальту дороги по вул. Л. Українки в с. Іванківці та вул. Гагаріна в с. Олешин.

4. На депутатське звернення № 34 від 28.04.2020 року повідомляємо, що дерева які знаходяться на території господарського двору ТОВ «Нові Аграрні Технології», належать саме цьому товариству. Звернень до сільської ради з приводу обрізки від ТОВ «Нові Аграрні Технології» не надходило.

5. На депутатське звернення № 35 від 28.04.2020 року повідомляємо, що в 2019 році були виділені кошти на проведення вуличного освітлення в селах Черепівка, Іванківці, Калинівка та в селі Олешин по 3-х вулицях. В 2020 році сільська рада, за наявності коштів, продовжить проводити вуличне освітлення по вулицях, де воно відсутнє.

Посилання на документ



« повернутися до списку новин