Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Привітання до Дня пам’яті і примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Шановні ветерани та учасники Другої світової війни!

8 травня в Україні відзначають День пам’яті та примирення. Це свято покликане консолідувати українську націю, вшанувати подвиг усього українського народу у Другій світовій війні, незалежно від переконань та політичної спрямованості.

День пам’яті і примирення – це день, коли всі ми маємо шанс вислухати і зрозуміти один одного, забути образи чи нав’язані стереотипи, осягнути, що усі ми є українцями – єдиною нацією, незважаючи на мову, якою говоримо, віру, якої дотримуємося та  місця народження.

День Перемоги – особливе свято. Воно не схоже на інші свята. В цьому дні вміщається історія людського болю та страждань, історія людського подвигу та боротьби… Тому воно сумне і радісне водночас.

Тому з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення й Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні прийміть, шановні ветерани, побажання довгих років життя, міцного здоров’я, незламності духу, щастя у родинному колі, достатку, віри і впевненості у завтрашньому дні. Хай життя дарує вам побільше посмішок і радості, а нові покоління свято бережуть пам’ять про ваш безсмертний подвиг!

З повагою, сільський голова Олешинської сільської ради Віталій Осядлий.



« повернутися до списку новин