Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Управління соціального захисту населення повідомляє, що виплата пільг у грошовій готівковій формі здійснюється шляхом перерахування структурним підрозділом з питань соціального захисту населення коштів на рахунок пільговика

Управління соціального захисту населення Хмельницької райдержадміністрації повідомляє, що відповідно до пункту 7 Порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 № 373 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі» виплата пільг у грошовій готівковій формі здійснюється шляхом перерахування структурним підрозділом з питань соціального захисту населення коштів на рахунок пільговика, відкритий в установі уповноваженого банку або через  АТ  «Укрпошта» на підставі заяви, поданої пільговиком до 15 жовтня (15 травня).
 

У разі подання заяви після 15 жовтня (15 травня) пільга надається у грошовій готівковій формі шляхом перерахування коштів на рахунок уповноваженого банку.

 

З метою зняття соціальної напруги серед населення просимо повідомити пільговиків, які  виявили бажання отримувати пільги у грошовій готівковій формі про необхідність подати в управління соціального захисту населення  заяву,  в якій  зазначити виплатні реквізити  для перерахування коштів. 

 

Заяви (зразок додається) разом з реєстром передання прийнятих документів подавати в управління соціального захисту населення Хмельницької РДА за адресою: м. Хмельницький вул. Тернопільська 4, каб. 105.



« повернутися до списку новин