Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Результати громадського обговорення...

   22 та 23 лютого жителі сіл Олешинської громади: с. Велика Калинівка, с. Черепова, с. Черепівка, с. Іванківці та с. Олешин, активно прийняли участь у обговоренні пропозиції, що надійшла від Лісовогринівецької сільської ради стосовно приєднання Олешинської ОТГ до Лісовогринівецької громади. А також підняли важливі питання збереження самостійності Олешинської громади та перспективу її приєднання до Хмельницької міської ОТГ. 

Жителі сіл Черепова, Черепівка, Велика Калинівка та Іванківці одноголосно проголосували щодо збереження Олешинської сільської ради як самостійної спроможної громади. Жителі села Олешин розділилися у поглядах. Переважна більшість прийняла участь у голосуванні за збереження самостійності громади. Невелика частина жителів, що прийшли на схід села, виявили бажання бути частиної майбутньої Хмельтницької міської ОТГ. Обидва рішення щодо волевиявлення людей були закріпленні підписами учасників зборів.

Із результатами громадського обговорення та протоколами сходів сіл можна детально ознайомитися у Олешинській сільській раді.



« повернутися до списку новин