Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

ОГОЛОШЕННЯ КОНКУРСУ З ПРОДАЖУ ОБ’ЄКТІВ МАЛОЇ ПРИВАТИЗАЦІЇ МАЙНА КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ

ОГОЛОШЕННЯ КОНКУРСУ З ПРОДАЖУ ОБЄКТІВ МАЛОЇ ПРИВАТИЗАЦІЇ МАЙНА КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ ОЛЕШИНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ХМЕЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Інформація

Олешинська сільська рада Хмельницького району Хмельницької області повідомляє

про оголошення конкурсу  з продажу об’єктів малої приватизації майна комунальної власності Олешинської сільської ради

 

Не секрет, що продаж комунального майна часто супроводжується критикою та звинуваченнями. Їх можна звести до двох типів: продали задешево та продали не тому.

Саме електрона форма гарантує відсутність таких підозр. Адже у випадку традиційного аукціону, журналістам, активістам, політикам залишається лише вірити на слово тим, хто був присутнім під час події.
Проте не тільки результат, а й весь хід аукціону залишається навічно записаним в криптографічній системі Blockchain. Й на наступний день, й через рік кожен зможе побачити черговість й суми ставок. Переконавшись в чесності обрання переможця.
Тож, приходимо до висновку, що задля збільшення доходів місцевого бюджету саме електроні аукціони є найефективнішими.

OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) – це відкрита та чесна система он-лайн аукціонів з продажу майна. Її унікальність та ефективність дозволяє продати будь-яке майно й залучити кошти для бюджету.
Аукціони проходять відкрито, чесно в режимі онлайн і будь-хто може побачити як відбувались торги, які ціни пропонувались покупцями й хто переміг.

У зв’язку з тим, що жодний претендент не подав заявку на участь у акціоні та для більш відкритості та ченостіОлешинська сільська рада має намір провести аукціон через OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) .

Мета проведення конкурсу: визначення переможця з продажу об’єктів малої приватизації майна

 

№ п/п

Назва об’єкта

Назва балансоутримувача, код ЄДРПОУ

Власник

Дата реєстрації

1

Транспортний засіб, ZAZSENSTF698K,

Легковийседан, рік випуску- 2011

Олешинська сільська рада, 04403769

Олешинська сільська рада

20.05.2011

2.

Транспортний засіб, ВАЗ21074 К 6690710,

Легковий седан, рік випуску - 2002

Олешинська сільська рада, 04403769

Олешинська сільська рада

17.09.2011

 

Фотографічне зображення об’єкта: додається

Час і місце проведення огляду об’єкта: ознайомитися з об`єктом можна в робочі дні з 8-00 до 17-15 за місцем його розташування, звернувшись до працівників сільської ради. : Хмельницька область, Хмельницький район, с. Олешин, вул. Козацька, 8,   тел.0382 -67-34-78

Дата проведення аукціону – буде висвітлено на сайті Олешинської сільської ради та сайті OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) .

 



« повернутися до списку новин