Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Шановні жителі Олешинської ОТГ!

Щиро вітаємо вас із визначними святами для нашої держави та суспільства - Державного Днем Прапора України та 28-ю річницею незалежності України!
Безумовно, роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас - випробовуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність. І не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України в змозі поліпшити життя у своїй власній державі. Державі, незалежність якої вистраждана поколіннями українців, за яку віддано безліч життів. Висловлюємо велику вдячність, шану та повагу усім українцям-воїнам, що оберігають наші кордони від зрадливого окупанта. Повертайтесь живими!


Не має значення, де ми народилися: у Києві чи Севастополі, Львові чи Донецьку, не має значення скільки нам років і якою мовою ми розмовляємо. Має вирішальне значення лише одне: наша єдина, неподільна Батьківщина і наше спільне світле майбутнє.
Від усієї душі зичимо вам та вашим рідним міцного здоров’я, миру, добра, щастя, достатку, щедрої долі та подальших перемог в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України, добробуту її народу.
Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням єдності та порозумінням.
Слава Україні!

Сільський голова             Віталій Осядлий



« повернутися до списку новин