Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Громадська організація «Вікімедіа Україна» розпочинає проведення української частини міжнародного фотоконкурсу «Вікі любить пам’ятки»

Громадська організація «Вікімедіа Україна» розпочинає проведення української частини міжнародного фотоконкурсу «Вікі любить пам’ятки». Фотографії, зібрані під час конкурсу, допоможуть ілюструвати статті у найбільшій онлайн-енциклопедії Вікіпедія та в інших вікіпроектах. Метою конкурсу є також привернення уваги до стану збереження культурної спадщини, необхідності документувати пам’ятки для нащадків.

Хмельницька область заслуговує на те, щоб бути гідно  представленою у Вікіпедії — вільній енциклопедії, яку щодня переглядають мільйони людей в усьому світі. За нашими даними на території області є понад 3,8 тисяч об'єктів культурної спадщини. За 7 років проведення конкурсу було завантажено світлини майже 1500 об'єктів (39%).

ГО «Вікімедіа Україна» та управління культури, національностей, релігій та туризму облдержадміністрації звертається щодо інформаційної підтримки проекту. Будемо дуже вдячні, якщо інформація щодо проведення конкурсу буде розміщена на вашому сайті  чи іншими способами донесена до громадськості. Посилання на списки пам'яток. wlm.org.ua або  wlm.org.ua/lists 
Більше інформації про конкурс можна знайти на сайті  http://wlm.org.ua
Посилання на додаток: 

https://rada.info/upload/users_files/04403769/0a012d16e59dac79010043abd045dc15.pdf

Повідомляємо, що контактна особа щодо співпраці ГО «Вікімедіа Україна» - Процюк Антон Степанович. Електронна скринька: wlm@wikipedia.org.ua. Номер тел. +38(066)5696135.



« повернутися до списку новин