Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

В Олешинській сільській раді відбулась робоча зустріч з представниками Європейського банку регіонального розвитку

В Олешинській сільській раді відбулась робоча зустріч з представниками Європейського банку регіонального розвитку Neal Barker - директором з питань навколишнього середовища та енергетики WSP у Великобританії та Jenny Warhurst - екологічний консультант з досвідом роботи більше п'яти років.

Neal Barker також надає консультаційні послуги в екологічних та соціальних питаннях міжнародним банкам та інвесторам, включаючи «принципи екватора» та оцінку екологічних та соціальних стандартів проектного фінансування та корпоративних інвестицій, включаючи проекти з аудиту та ОСЕВ у Східній Європі, Африці, Азії та інших країнах світу.

Сільський голова Віталій Осядлий та заступник сільського голови Юрій Гуцалюк обговорили на робочій зустрічі екологічні проблеми Олешинської сільської ради і їх майбутнє вирішення, а саме: міське сміттєзвалище, що межує з територією Олешинської сільської ради. Також піднімалось питання про  можливість створення сортувальної лінії та в майбутньому сміттєпереробного заводу, який планується розмістити на території ОТГ.



« повернутися до списку новин