Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Порядок денний ХХІ чергової сесії VII скликання

Порядок денний ХХІ чергової сесії VII скликання

1. Про внесення змін до програми підтримки розвитку КНП «Центр ПМД Хмельницького району» (заклади, що перебувають у підпорядкуванні Олешинської ОТГ) на 2019рік.

2. Про зміну типу та перейменування Олешинської ЗОШ І-ІІ ступенів Хмельницької районної ради Хмельницької області.

3. Про зміну типу та перейменування Іванковецького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа  І-ІІІ ступенів, школа мистецтв»  Хмельницької районної ради Хмельницької області.

4. Про реорганізацію Череповецької загальноосвітньої школи І-ІІступенів Хмельницької районної ради Хмельницької області.

5. Про реорганізацію Черепівської  загальноосвітньої школи І-ІІступенів Хмельницької районної ради Хмельницької області.

6. Про проведення конкурсу на визначення опорного навчального закладу Олешинської сільської ради.

7. Про план роботи Олешинської сільської ради на ІІ півріччя 2019року.

8. Про надання матеріальної допомоги.

9. Про внесення змін  до бюджету Олешинської сільської ради на 2019рік.

10. Про відпустку сільського голови.

11. Про затвердження документацій із землеустрою.

12. Про  надання погодження Головному управлінню Держгеокадастру у Хмельницькій області на надання дозволу громадянам на розробку документації із землеустрою та затвердження документації із землеустрою на земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності.

13. Про надання дозволу громадянам  на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення особистого селянського господарства, що знаходяться на території Олешинської сільської ради.

14. Про надання дозволу ПрАТ «ВФ Україна» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди  із зміною цільового призначення, що знаходиться в с.Іванківці.

15. Про надання дозволу громадянам на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність та проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність із зміною цільового призначення, що знаходяться на території Олешинської сільської ради.

16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та прийняття земельної ділянки в комунальну власність.

17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди із зміною цільового призначення ТзОВ «БАЗІС СОЛАР ЧЕРЕПІВКА».

18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди гр.Софіяну О.О.

19. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення меж адміністративно-територіального утворення с.Олешин.

20. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення меж адміністративно-територіального утворення с.Іванківці.

21. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення меж адміністративно-територіального утворення с.Велика Калинівка.

22. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення меж адміністративно-територіального утворення с.Черепова.

23. Про надання згоди Столяр Л.О. на передачу в суборенду орендованої земельної ділянки гр.Баран О.М.

24. Про надання дозволу Олешинській с/р на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться на території с.Олешин.

25. Про розірвання частини договору оренди земельної ділянки №322 від 09.02.2008року.

26. Про затвердження проекту землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв) громадянам – власникам сертифікатів земельних часток (паїв) та передачі земельних ділянок у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, що знаходяться на території Олешинської сільської ради.
 



« повернутися до списку новин