Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

В Олешинській громаді в рамках акції «За чисте довкілля» відбувся суботник.

19 квітня 2019 року в Олешинській громаді відбувся суботник. 

До акції «За чисте довкілля» долучилися працівники Олешинської сільської ради, шкіл та садочків громади, працівники ДП «Проскурівське лісове господарство».

 

Так співпало, що 19 квітня була урочиста висадка алеї в честь героїв Небесної сотні та героїв, які віддали життя в боротьбі за волю України з російським агресором. Акція була започаткована 13 жовтня 2017 року в с. Олешин. Під час акції було висаджено більше 180 кущів калини, бузка та горобини. 

На засадження алеї приїхали поважні гості та представники шкіл  міста Хмельницького. До акції долучилися: представники влади голова Олешинської сільської ради Віталій Осядлий та заступник  сільського голови Юрій Гуцалюк; воїни національної гвардії, бійці 31-32 блок постів 2015 року, бійці які приймали участь у Дебальцевському котлі; директор ТОВ «Нові аграрні технології» Ізбінський Іван Володимирович;  духовенства; представники пожежної частини та національної поліції; волонтери (Базилюк Валентина Андріївна) та небайдужі активісти; представники загальноосвітніх закладів міста Хмельницького та області.

Ціль започаткованої акції є передати естафету с села в село, з міста в місто і так далі до далеких куточків нашої України.   
 



« повернутися до списку новин