Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Оприлюднення проекту регуляторного акта-проекту рішення сесії «Про встановлення та затвердження місцевих податків та зборів на території Олешинської сільської ради на 2020 рік»

ПОВІДОМЛЕННЯ 

про оприлюднення проекту регуляторного акта - проекту рішення сесії «Про встановлення та затвердження місцевих податків та зборів на території Олешинської сільської ради на 2020 рік»

Проект регуляторного акта - рішення сесії «Про встановлення та затвердження місцевих податків та зборів на території Олешинської сільської ради на 2020 рік».

Розробник проекту - фінансист    Олешинської сільської ради.

Мета проекту - встановлення на території Олешинської сільської ради місцевих податків та зборів у відповідності до Податкового кодексу України та з урахуванням вимог Закону України «Про засади державної  регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

Пропозиції та зауваження приймаються розробником проекту в письмовій формі за поштовою адресою: 31312, с. Олешин, вул. Козацька, 8;

Строк отримання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 (один) місяць з дня його оприлюднення в друкованих ЗМІ.

З проектом рішення та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися  на офіційному веб-сайті Олешинської сільської ради  https://oleshynska-gromada.gov.ua в рубриці “Регуляторні акти”  



« повернутися до списку новин