Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Порядок денний XX позачергової сесії VІІскликання від 09 квітня 2019 року

Порядок денний XX позачергової сесії VІІскликання від 09 квітня 2019 року

1. Про внесення змін до бюджету Олешинської сільської ради на 2019 рік.

2. Про затвердження Положення про порядок присвоєння та зміни поштових адрес об’єктам нерухомого майна, встановлення та утримання будинкових знаків на території Олешинської сільської ради.

3. Про внесення змін до рішення №4 VIII позачергової сесії VII скликання від 15.06.2018року «Про місцеві податки та збори на 2019 рік на території Олешинської сільської ради».

4. Про розгляд регуляторного акта - проекту рішення «Про встановлення та затвердження місцевих податків та зборів на території Олешинської сільської ради на 2020 рік».

5. Про надання матеріальної допомоги.

6. Про затвердження документацій із землеустрою.

7. Про надання дозволу громадянам на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення особистого селянського господарства, що заходяться на території Олешинської сільської ради.

8. Про надання дозволу громадянам на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, що знаходяться на території Олешинської сільської ради.

9. Про надання дозволу Олешинській сільській раді на розподіл земельної ділянки комунальної власності, що знаходиться на території с.Іванківці.

10. Про внесення змін до рішення сесії Олешинської сільської ради №6 XVII позачергової сесії VII скликання від 22.12.2018 року.
 



« повернутися до списку новин