Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Всеукраїнський «Навчально-виховний табір «Школа підстаршин»

17-20 квітня 2019 року у місті Луцьку відбуватиметься «Навчально-виховний табір «Школа підстаршин».

«Навчально-виховний табір «Школа підстаршин» спрямований на підготовку представників громадських організацій, педагогів, які вирішили стати виховниками Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), які в подальшому будуть проводити активну роботу щодо організації роїв та формування куренів в закладах освіти.

Усі витрати на проживання, харчування учасників забезпечуються за рахунок організаторів.

Витрати на проїзд відшкодовуються до місця проведення заходу та в зворотному напрямку в розмірі проїзду залізничним (плацкарт), автомобільним транспортом загального користування (крім таксі) за умов надання документів, які підтверджують проїзд.

Для участі у заході необхідно зареєструватись за посиланням https://forms.gle/qrBj95MA81T54HKx8

За підсумками реєстрації буде здійснено відбір учасників семінару.

Захід проводиться громадською організацією «ВМР «Національний Альянс» спільно з Центром туризму, спорту та екскурсій управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації за підтримки відділу Національно-патріотичного виховання Мiнiстерства молоді та спорту України.

Заплановано проведення Всеукраїнського «Навчально-виховного табору «Школа підстаршин» відповідно до п.6.2. календарного плану надання фінансової підтримки інститутам громадянського суспільства на реалізацію проектів, заходів національно-патріотичного виховання на 2019 рік, затвердженого наказом Міністерства молоді та спорту України від 20.02.2019 року №871.

Телефон для уточнення та запитань – 0968078646, Наталія.



« повернутися до списку новин