Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Заступник сільського голови Юрій Гуцалюк прийняв участь у координаційній зустрічі

Заступник сільського голови Юрій Гуцалюк прийняв участь у координаційній зустрічі, яка була присвячена презентації Проекту «Інститут соціальних перемовників 2.0».

Проект був підтриманий Міжнародним Фондом «Відродження» в рамках програмної ініціативи «Права людини та правосуддя» та реалізований ГО «Агенція сталого розвитку «Астар»».

У заході взяли участь усі сторони-виконавці та партнери Проекту, а саме - представники Національної поліції, координатори проекту від «Агенції сталого розвитку «Астар», представники ОТГ та громадських формувань.

Під час координаційної зустрічі відбулась презентація цілей та завдань Проекту «Інститут соціальних перемовників 2.0». Учасникам було роздано інформаційно-методичні матеріали та інформація про Проект «Інститут соціальних перемовників», що був реалізований у 2018 році.

Як зазначила керівник проекту «Інститут соціальних перемовників 2.0» Роксолана Іванова: «Метою Проекту є залучення ОТГ Хмельницької області до побудови якісно нової співпраці у векторі «влада-громада» в сфері питань безпеки, сформувати та впровадити дієві інструменти та нормативи щодо підвищення рівня громадської безпеки на місцях».
 



« повернутися до списку новин