Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

В облдержадміністрації підвели підсумки соціально-економічного розвитку Хмельницької області за 2018 рік

Сьогодні голова Олешинської сільської ради Віталій Осядлий прийняв участь у розширеному засіданні колегії ОДА.

Розширене засідання колегії ОДА відбулося під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Володимира Кальніченка. До участі в колегії були запрошені представники структурних підрозділів облдержадміністрації, керівники місцевих органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, територіальних підрозділів ЦОВВ.

Щодо підсумків соціально-економічного розвитку Хмельницької області за 2018 рік доповідала директор Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури ОДА Олена Бохонська.
Як зазначила посадовець, протягом 2018 року діяльність органів виконавчої влади та місцевого самоврядування в області спрямовувалася на забезпечення подальшого комплексного розвитку регіону, належного життєвого рівня населення та стабільної суспільно-політичної ситуації.

Особлива увага приділялася виконанню завдань і заходів Програми соціально-економічного розвитку Хмельницької області на 2018 рік, Стратегії регіонального розвитку Хмельницької області на 2011-2020 роки, плану заходів з її реалізації та забезпеченню розвитку економічного потенціалу області, енергозабезпеченню та розвитку альтернативної енергетики.

Позитивні тенденції розвитку Олена Валеріївна відмітила і в галузі освіти, культури та медицини. На завершення вона зазначила, що головним завданням для органів влади усіх рівнів на 2019 рік має стати підтримання позитивних тенденцій економічного розвитку.

Також посадовець додала, що одним із найважливіших напрямків роботи ОДА має стати розробка Стратегії регіонального розвитку Хмельницької області на 2021 – 2027 роки, яка наприкінці року має бути затверджена на сесії обласної ради.

Більше інформації за посиланням
 



« повернутися до списку новин