Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Відбулись громадські слухання щодо обговорення проекту Детального плану території з метою впорядкування території для будівництва сонячної (фотовольтаїчної) електростанції

23 березня 2019 року в селі Черепівка відбулись громадські слухання, на яких відбулось обговорення проекту Детального плану території з метою впорядкування території для будівництва сонячної (фотовольтаїчної) електростанції (об’єкту альтернативної енергетики з використанням енергії сонця) земельної ділянки площею 8,0 га (перша черга будівництва орієнтовною площею 2,4 га) на території Олешинської сільської ради за межами с. Черепівка Хмельницького району Хмельницької області.

На громадських слуханнях був присутній офіційний представник від інвестора Катеринчук Микола Григорович та виконуюча обов’язки старости села Черепівка Деркалюк Валентина Василівна.

Микола Григорович докладно доніс інформацію про проект Детального плану території з метою впорядкування території для будівництва сонячної (фотовольтаїчної) електростанції всім присутнім на слуханнях, про позитивні зміни для соціально-економічного розвитку села (створення робочих місць, податки, тощо) та надав відповіді на всі питання присутніх.

Як результат громадських слухань присутні одноголосно підтримали Детальний план території з метою впорядкування території для будівництва сонячної (фотовольтаїчної) електростанції земельної ділянки площею 8,0 га (перша черга будівництва орієнтовною площею 2,4 га) на території Олешинської сільської ради за межами с. Черепівка Хмельницького району Хмельницької області про, що складено протокол слухань. 


 



« повернутися до списку новин