Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Шановні краяни! У зв’язку з небезпекою вчинення диверсій та терористичних актів Службою безпеки України посилено контррозвідувальні заходи із недопущення провокацій та дестабілізації обстановки в країні

Шановні краяни!

У зв’язку з небезпекою вчинення диверсій та терористичних актів Службою безпеки України посилено контррозвідувальні заходи із недопущення провокацій та дестабілізації обстановки в країні !!!

Управління СБУ у Хмельницькій області закликає мешканців Хмельниччини бути пильними та інформувати правоохоронців про залишені без нагляду підозрілі предмети або транспорт, а також використання технічних засобів спостереження (дронів) поблизу території в/ч А 3013 (649 авіаційний склад ракетного озброєння і боєприпасів), що в с.Грузевиця Хмельницького району Хмельницької області.

Особливу увагу слід звертати на осіб, поведінка яких викликає насторогу. Вони можуть проявляти незрозумілий підвищений інтерес довказаного військового об'єкту.

У разі наявності такої інформації, а також даних про наміри здійснення терористичної, диверсійної та розвідувально-підривної діяльності, факти прибуття та перебування у вказаному районі підозрілих осіб, виявлення зброї чи вибухівки просимо повідомляти про це до Управління Служби безпеки у Хмельницькій області за «телефоном довіри» (0382)71-49-04, +380985816036 !!!

Безпека громади - відповідальність кожного!



« повернутися до списку новин