Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Увага! ПриватБанк розповів про новий вид шахрайства

Шахраї використовують "призові опитування", щоб отримати доступ до особистих фінансових даних

ПриватБанк попередив клієнтів про новий вид шахрайства - "призових опитуваннях" в соцмережах і на шахрайських сайтах, де під приводом виплати грошових призів за відповіді на кілька простих запитань шахраї отримують доступ до особистих фінансових даних учасників і списують гроші з карток.

Як повідомили в банку, ПриватБанк ніколи не організовував і не проводить в соцмережах або на інших інтернет-ресурсах вікторин або опитувань з виплатою грошових призів!!!

"Якщо ви отримали пропозицію про участь в "призовому" опитуванні, переходити за посиланнями на сайт шахраїв або вказувати свої особисті дані не можна. Ви не тільки гарантовано втратите гроші в якості "комісії" за виграш, але і дасте шахраям можливість використовувати дані карт для крадіжки коштів", - попередили в ПриватБанку.

"Якщо ви з необережності стали жертвою шахрайства, зв'яжіться з банком будь-яким зручним способом для прийняття необхідних заходів безпеки по картах, дані яких виявилися в руках шахраїв", - додали в прес-службі банку.

Посиланняч на джерело



« повернутися до списку новин