Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

ВЕСНА БАГАТА НА СВЯТА...

8 березня в Олешинському сільському клубі відбувся святковий концерт до свят Масляної та Міжнародного жіночого дня.

Концертна програма була дуже насичена на співочі та танцювальні номери. 

Святковий концерт розпочався із привітань іменинниці - Наталії Кметь - вокалістки групи "Мамина сорочка" з нагоди Дня народження.

Сільський голова Осядлий В.С. звернувся до гостей свята із теплими привітаннями з нагоди  Міжнародного жіночого дня, а також побажав присутнім  весняного настрою. Віталій Станіславович вручив грамоти, подяки та подарунки вокальним групам та працівникам культури громади. Також сільський голова подякував приватним підприємцям села за допомогу в організації свята.

На заході був присутній і місцевий меценат - Шкодяк Андрій Володимирович, який приєднався до привітань та подарував усім жінкам залу квіти.

Із святим словом до присутніх звернувся Отець Василій. Із святом Масляної привітав учасників заходу, побажав міцного здоров'я, злагоди та Божого Благословіння усім жителям громади.

Після основної програми на гостей свята чекали смаколики: юшка, ковбаски, млинці, пироги та вареники. Приємним подарунком на свято став ніжний десерт від БФ " Ми поруч" - смачний торт для  чарівних жінок та гостей свята.

Запальна дискотека на завершення  залишила тільки позитивні враження!!!

Більше фото за посиланням https://oleshynska-gromada.gov.ua/album/3664/



« повернутися до списку новин