Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Заступник сільського голови Юрій Гуцалюк прийняв участь у черговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації

4 березня 2019 року заступник сільського голови Юрій Гуцалюк прийняв участь у черговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації.

Чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації відбулося під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Олександра Крупи.

Участь у засіданні взяли: завідувач сектору з питань цивільного захисту населення райдержадміністрації Юлія Поліщук, начальник 1 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Хмельницькій області Олександр Свірчук, начальник відділу цивільного захисту ХМРУ ГУ ДСНС в Хмельницькій області Олександр Ленюк, члени комісії та запрошені.

Комісія розглянула ряд питань. Зокрема йшлося про стан готовності органів влади та місцевого самоврядування до пропуску льодоходу, весняної повені та паводків у 2019 році, про стан забезпечення оповіщення та інформування населення про загрозу і виникнення надзвичайних ситуацій. Також значну увагу приділено виконанню заходів спрямованих на забезпечення пожежної безпеки під час підготовки і проведення чергових виборів Президента України.

За результатами розгляду питань порядку денного прийнято відповідні рішення.
 



« повернутися до списку новин