Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Відбулось засідання XIX чергової сесії Олешинської сільської ради

28 лютого 2019 року в приміщенні Олешинської сільської ради відбулось засідання XIX чергової сесії VII скликання.

На сесії були присутні: сільський голова Віталій Осядлий, заступник сільського голови Юрій Гуцалюк, виконуюча обов’язки старости села Черепівка Валентина Деркалюк та депутати Олешинської сільської ради. На засідання були запрошені: головний спеціаліст юрисконсульт Олександр Слободян, депутат Хмельницької обласної ради Янчук Микола Андрійович, провідний спеціаліст-фінансист Гича Олена Олександрівна, представник ХКП «Спецкомунтранс» юрисконсульт.

Депутат Хмельницької обласної ради Янчук Микола Андрійович виступив зі зверненням до депутатів щодо питання «Про розгляд звернення Хмельницької РДА щодо взяття на баланс сільської ради ділянки дороги до дачного масиву «Видрові доли».

Представник ХКП «Спецкомунтранс» юрисконсульт виступила з роз’ясненням щодо питання «Про надання дозволу ХКП «СПЕЦКОМУНТРАНС» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування із зміною цільового призначення та категорії земель, що знаходиться на території с. Олешин» з метою рекультивації місцевого сміттєзвалища та надала вичерпні відповіді на питання депутатів.

Щодо питання «Про внесення змін до бюджету Олешинської сільської ради на 2019 рік» перед депутатами виступила провідний спеціаліст-фінансист Гича Олена Олександрівна, яка докладно інформувала присутніх про внесені зміни до місцевого бюджету та надала відповіді на питання депутатів. 

Головний спеціаліст юрисконсульт Олександр Слободян проконсультував присутніх депутатів та надав роз’яснення юридично-правовових аспектів щодо наступних питань: 
1. Про розгляд звернення Хмельницької РДА щодо взяття на баланс сільської ради ділянки дороги до дачного масиву «Видрові доли»;
2. Про надання дозволу ХКП «СПЕЦКОМУНТРАНС» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування із зміною цільового призначення та категорії земель, що знаходиться на території с. Олешин;
3. Про розгляд регуляторного акта - проекту рішення «Про внесення змін до рішення №4 VIII (позачергової сесії) VII скликання від 15.06.2018 року «Про місцеві податки і збори на 2019 рік на території Олешинської сільської ради».

На сесії було також розглянуто земельні питання, освітні та питання матеріальної допомоги жителям Олешинської громади.



« повернутися до списку новин