Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

20 лютого - День Героїв Небесної Сотні

20 лютого ми відзначаємо другу річницю з дня трагічних, сповнених героїзму, подій Революції Гідності,  пік розстрілів Героїв Небесної Сотні.

Ця дата назавжди закарбується у серцях українців нестерпним болем, що з року в рік нагадуватиме сумний 2014-ий рік.

Рік Революції Гідності та російсько-української війни на сході країни стали переломними історичними подіями. Події на Майдані та на Східному фронті проявили вражаючу незламність, патріотизм та хоробрість українських захисників, які ціною свого здоров’я і життя боронять від агресора незалежність та цілісність нашої країни.

Всіх їх об'єднала українська земля та бажання жити у вільній, незалежній країні. Вони гинули, та не здавались!

Сьогодні ми прагнемо й надалі розбудовувати власну країну, яка, пройшовши крізь полум'я воєн та інші лихоліття, вибрала шлях єднання, миру, демократії.

Вшановуючи пам'ять Героїв Небесної Сотні та всіх загиблих героїв – захисників України, щиро бажаємо всім українцям сили духу, витримки і мужності в боротьбі  за краще майбутнє своєї країни, своїх дітей і онуків.

Слава Героям Небесної Сотні, слава українським воїнам, які з гідністю та честю виконують свій святий обов’язок захисту нашої Батьківщини. Будьмо гідні своїх героїв, які віддали свої життя за нашу свободу та право на вільний розвиток. Слава Україні!!!

 

З повагою, сільський голова Віталій Осядлий!!!
 



« повернутися до списку новин