Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Всеукраїнська благодійна організація «Асоціація благодійників України» від 03 листопада 2018 року проводить Національний конкурс «Благодійна Україна» у 2019 році

Всеукраїнська благодійна організація «Асоціація благодійників України» від 03 листопада 2018 року проводить Національний конкурс «Благодійна Україна» у 2019 році

Користуючись нагодою Всеукраїнська благодійна організація «Асоціація благодійників України» засвідчує Вам свою повагу, вдячність за підтримку доброчинних ініціатив, співпрацю протягом кількох років та інформує про наступне.

Асоціація благодійників України (далі АБУ) є засновником Національного конкурсу «Благодійна Україна» - це єдиний діючий загальнонаціональний проект з відзначення кращих благодійників та найефективніших благодійних ініціатив в українському суспільному просторі. Конкурс розпочав свою історію у 2007 році, а в форматі «Благодійна Україна» - проводиться з 2012 року. Метою конкурсу є розвиток ефективного соціально-орієнтованого благодійництва та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників та волонтерів, їхніх організацій та практик. Конкурс за роки його проведення став знаковою подією у благодійному житті нашої країни. За його підсумком переможців відзначають унікальною нагородою бурштиновим «Ангелом добра».

Щорічно, при підготовці та проведенні НК «Благодійна Україна» Асоціація благодійників України традиційно співпрацює з державними органами влади. Протягом років проведення Конкурс підтримують Міністерство освіти і науки, Міністерство соціальної політики України, Міністерство охорони здоров’я та Міністерство культури України, обласні державні адміністрації, депутатський корпус.

У жовтні 2018 року було оголошено старт нового етапу Національного конкурсу «Благодійна Україна - 2018». Переможців визначатимуть в 16-тьох основних, 3-ох індивідуальних та 4-ох спеціальних номінаціях. У кожній із вищезазначених номінаціях визначатиметься по три лауреати конкурсу, переможець буде оголошений па церемонії нагородження, що традиційно відбудеться на весні 2019 року у Києві.

Головою Національної експертної ради є Марина Криса, Президент Всеукраїнського благодійного фонду «Приятелі дітей». До Наглядової ради конкурсу входять співачка, мисткиня, журналіст і громадська діячка Анжеліка Рудницька (голова Наглядової ради), лідер гурту «Мандри» Сергій Фоменко, директор видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» Іван Малкович, фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя, акторка та волонтерка Ірма Вітовська; засновниця ГО «Міжнародний альянс братської допомоги» волонтерка Вікторія Воронович та народна артистка України, депутатка Верховної Ради України, волонтерка Оксана Білозір.

Останній термін подачі заявок для участі в Національному конкурсі «Благодійна Україна - 2018» - 15 березня 2019 року.

Додаткову інформацію про конкурс можна отримати на його офіційному байті www.blagoukraine.org , або в Оргкомітеті конкурсу за тел. (067) 16-404-11, електронна пошта: konkurs.blago@gmail.com.

Положення про Національний конкурс «Благодійна Україна - 2019», оновлена форма конкурсної заявки, новина про оголошення конкурсу для поширення. Цю інформацію можна знайти на офіційному сайті конкурсу: http://bIagoukraine.org/

Сподіваємося на Вашу прихильність, підтримку та подальшу плідну співпрацю. Хай всім нам вистачить сил і натхнення для нових добрих справ на благо України та українського народу.

 

------------------

З повагою та надією на подальшу плідну співпрацю,

Президент Асоціації благодійників України, Голова Оргкомітету

НК «Благодійна Україна» Олександр Максимчук

Виконавець: Викон. директор, (067) 16-404-11



« повернутися до списку новин