Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Увага! Повідомлення про оприлюднення Проекту регуляторного акта

«Положення про порядок присвоєння та зміни поштових адрес об’єктам нерухомого майна, встановлення та утримання будинкових знаків на території Олешинської сільської ради»

Розробник - «постійна комісія з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, благоустрою, комунальної власності, енергозбереження та транспорту». Проект регуляторного акта передбачає затвердження Положення про порядок присвоєння та зміни поштових адрес об’єктам нерухомого майна, встановлення та утримання будинкових знаків на території Олешинської сільської ради.

Затвердження Положення про порядок присвоєння та зміни поштових адрес об’єктам нерухомого майна, встановлення та утримання будинкових знаків на території Олешинської сільської ради забезпечить поступове уточнення нумерації житлових будинків. За останні роки значно збільшилась кількість новозбудованих будинків, виділено 3 земельних масиви для забудови, а також з 1992 року проводиться приватизація земельних ділянок не тільки присадибних, а і для ведення особистого селянського господарства, внаслідок чого виникла необхідність присвоєння їм адрес розташування.

Проект регуляторного акта та аналіз регуляторного впливу буде розміщено на офіційному сайті Олешинської сільської ради в розділі «Регуляторні акти».

Строк приймання пропозицій та зауважень до проектів регуляторних актів становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі:

- поштова адреса: 31312 с. Олешин, вул. Козацька, 8 Хмельницький район, Хмельницька область;

- офіційна пошта - oleshunska_rada@ukr.net.



« повернутися до списку новин