Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

05 лютого 2019 року відбулось засідання XVIII позачергової сесії Олешинської ради VII скликання

05 лютого 2019 року в приміщенні сільської ради відбулось засідання XVIII позачергової сесії Олешинської ради VII скликання.

На засіданні були присутні: голова Олешинської сільської ради Віталій Осядлий, заступник сільського голови Юрій Гуцалюк та депутати Олешинської сільської ради. Також на сесію були запрошені головний спеціаліст юрисконсульт Слободян Олександр Васильович та провідний спеціаліст-фінансист Гича Олена Олександрівна.

Щодо питань «Про внесення змін до бюджету Олешинської сільської ради на 2019 рік» та «Про затвердження розрахунку розміру заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів на 2019 рік» виступила провідний спеціаліст-фінансист Гича Олена Олександрівна, яка надала роз’яснення на питання депутатів щодо розподілення бюджетних коштів та змін до бюджету Олешинської сільської ради.

На питання депутатів «Про розгляд регуляторного акта – проекту рішення «Про затвердження «Положення про порядок присвоєння та зміни поштових адрес об’єктам нерухомого майна, встановлення та утримання будинкових знаків на території Олешинської сільської ради» та «Про заходи щодо підвищення ефективності запобігання та протидії корупції, вдосконалення діяльності органу місцевого самоврядування в реалізації антикорупційної стратегії» розгорнуті відповіді надав головний спеціаліст юрисконсульт Слободян Олександр Васильович. Роз’яснив більш важливі моменти рішень, та висвітлив детально основні положення Закону України «Про засади запобігання протидії корупції », що стосується посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів а саме: щодо подачі щорічних декларацій та уникнення конфлікту інтересів.

Також на засіданні сесії розглянули земельні питання.



« повернутися до списку новин