Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

26 грудня 2018 року сільський голова Віталій Осядлий прийняв участь у нараді-засіданні з оборонних питань

26 грудня 2018 року голова Олешинської сільської ради Віталій Осядлий прийняв участь у нараді-засіданні з оборонних питань та питань забезпечення виконання завдань територіальної оборони на території Хмельницького району.

У засіданні прийняли участь: перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Крупа, заступник військового комісара Хмельницького об'єднаного міського військового комісаріату з територіальної оборони Олег Кіт, командир кадру управління окремої бригади територіальної оборони Ігор Бугун та голови сільських, селищних рад.

На нараді-засіданні розглянули питання з оборонних питань та питань забезпечення виконання завдань територіальної оборони на території Хмельницького району, а саме виконання Указу Президента України від 26.11.2018 року №390/2018 "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 26 листопада 2018 року "Щодо надзвичайних заходів із забезпечення державного суверенітету і незалежності України та введення воєнного стану в Україні", а також для здійснення заходів із виконання протоколів засідання ради оборони Хмельницької області від 28 листопада 2018 року та від 11 грудня 2018 року.

Голів сільських, селищної рад, які взяли участь у нараді, проінформували щодо формування підрозділу територіальної оборони. Зокрема, виступили заступник військового комісара Хмельницького об'єднаного міського військового комісаріату з територіальної оборони Олег Кіт та командир кадру управління окремої бригади територіальної оборони Ігор Бугун.

Підсумовуючи, перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Крупа закликав сільських, селищного голів активізувати роботу з формування підрозділів територіальної оборони з метою посилення обороноздатності нашого краю, забезпечення оперативного реагування на виклики та загрози національній безпеці.
 



« повернутися до списку новин