Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Святковий концерт до Дня Збройних сил України в с. Олешин

6 грудня 2018 року в Олешинському клубі  відбувся святковий концерт до Дня Збройних сил України.

На свято були запрошені голова Олешинської сільської ради Віталій Осядлий, заступник сільського голови Юрій Гуцалюк, учасники антитерористичної операції і їх родини.

Сільський голова Віталій Осядлий підтримав теплими словами гостей свята, учасників бойових дій та їх родини, та наголосив: «День Збройних сил України — це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави».

Одним із пунктів святкової програми було вручення одноразової грошової допомоги учасникам антитерористичної операції. Нажаль не всі змогли бути присутні на святковому концерті. В зв’язку з тим що на теперішній час вже захищають кордони та суверенність нашої держави України. Тому одноразову грошову допомогу мали змогу вручити найближчим родичам жінкам та батькам.

Також велике спасибі творчому колективу Олешинського клубу за проведену організаційну роботу. Живе та грайливе виконання пісень, яке не залишило байдужим нікого з присутніх у залі.

Святкова програма пройшла у теплій святковій атмосфері, адже була присвячена всім хто захищає наші життя та територіальну цілісність нашої країни.



« повернутися до списку новин