Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

27 листопада 2018 року сільський голова Віталій Осядлий прийняв участь у розширеному засіданні колегії Хмельницької ОДА

27 листопада 2018 року голова Олешинської сільської ради Віталій Осядлий прийняв участь у розширеному засіданні колегії облдержадміністрації. На засіданні були присутні: голова облдержадміністрації Вадим Лозовий, голова райдержадміністрації Леся Коменда.

На порядку денному засідання колегії були розглянуті вісім питань, які стосуються різних сфер життєдіяльності краю. Про стан погашення заборгованості, підвищення рівня заробітної плати та легалізації трудових відносин в області присутніх інформувала директор Департаменту соціального захисту населення ОДА Світлана Лукомська.

Про реформування закладів охорони здоров’я області ознайомив директор Департаменту охорони здоров’я ОДА Яків Цуглевич.
Начальник управління культури, національностей, релігій та туризму ОДА Ірина Трунова доповіла про підсумки фінансово-господарської та творчої діяльності обласних театрально-концертних установ членів колегії.

Про хід виконання обласної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2018-2022 роки інформував начальник управління молоді та спорту ОДА Володимир Клімов.

Члени колегії також розглянули питання: «Про стан виконання завдань у сфері державної кадрової політики, визначених актами і дорученнями Президента України», «Про стан дотримання свободи слова в області» та «Про хід виконання доручення голови обласної  державної адміністрації за підсумками розгляду на засіданні колегії обласної адміністрації у жовтні питання «Про стан освоєння у 2018 році коштів державного бюджету, передбачених на реалізацію інвестиційних проектів».
 



« повернутися до списку новин