Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

09 листопада 2018 року сільський голова Олешинської сільської ради Віталій Осядлий та заступник сільської голови Юрій Гуцалюк прийняли участь у пленарному засіданні 22 позачергової сесії обласної ради

09 листопада 2018 року сільський голова Олешинської сільської ради Віталій Осядлий та заступник сільської голови Юрій Гуцалюк прийняли участь у пленарному засіданні 22 позачергової сесії обласної ради.

У сесії взяли участь: голова обласної ради Михайло Загородний, голова Хмельницької районної ради Юрій Мельник.

Позачергову сесію обласної ради було скликано відповідно до вимог чинного законодавства і регламенту ради на звернення групи із 29 депутатів обласної ради.

На пленарному засіданні депутати одноголосно підтримали звернення Хмельницької обласної ради до Кабінету Міністрів України щодо негайного скасування норм постанови Кабінету Міністрів України, якою підвищено ціну на газ для населення.

Також депутати прийняли звернення депутатів Хмельницької обласної ради до Президента України,  Прем’єр-міністра України,  Голови Верховної Ради України з приводу майбутнього продажу земель, підтримавши пропозицію керівника депутатської фракції Аграрної партії в обласній раді Сергія Іващука.



« повернутися до списку новин