Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

06 листопада 2018 року в Черепівському лісі були насадженні молоді дерева

06 листопада 2018 року в Черепівському лісі були насадженні молоді дерева. Саджанці молодих дубів.

Ліс - є живий скарб нашої землі. Ліси забезпечують суспільство багатьма цінностями. Це не лише чиста прісна вода, безпечна домівка для наших рослин і тварин, деревина для наших будівель, сировина для паперу, пилок та нектар для бджільництва, неймовірна кількість безцінних археологічних, історичних та культурних об’єктів.

У відновленні лісу прийняли участь: сільський голова Олешинської сільської ради Віталій Осядлий, заступник сільського голови Юрій Гуцалюк, виконуюча обов’язки старости с. Черепівка Валентина Деркалюк, депутати Олешинської сільської ради, працівники державного підприємства «Проскурівський лісгосп» та Олешинської сільської ради.

 

До акції також долучилося керівництво району: голова райдержадміністрації Леся Коменда, заступник голови адміністрації Сергій Янчук, голова райради Юрій Мельник.

Перед насадженням молодих дубів всім присутнім був проведений інструктаж директором державного підприємства  "Проскурівський лісгосп" Вадимом Бурковський.

Посадку лісу було здійснено на території Олешинської сільської ради поблизу с.Черепівка, де раніше була проведена рубка головного користування.



« повернутися до списку новин