Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

23 жовтня 2018 року сільський голова Олешинської сільської ради Віталій Осядлий прийняв участь в засіданні колегії облдержадміністрації

23 жовтня 2018 року під керівництвом голови облдержадміністрації Вадима Лозового відбулось розширене засідання колегії облдержадміністрації. Сільський голова Олешинської сільської ради Віталій Осядлий прийняв участь у розширеному засіданні. 

На засіданні були присутні: голова райдержадміністрації Леся Коменда, голова обласної ради Михайло Загородний, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних підрозділів ЦОВВ, голови райдержадміністрацій, міських (міст обласного значення) рад, об’єднаних територіальних громад.

Перед початком засідання Вадим Лозовий вручив державні нагороди нашим землякам. Голова адміністрації привітав нагороджених з визнанням їхніх заслуг, та побажав міцного здоров’я і подальших здобутків у розбудові Хмельниччини.

Першим питанням засідання колегії було заслухано інформацію про підсумки соціально-економічного розвитку області за 9 місяців 2018 року. Про це доповів заступник директора Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації Андрій Грабовський.

Про забезпечення безперешкодного доступу осіб з інвалідністю до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури на території області інформувала начальник відділу містобудування та архітектури обласної державної адміністрації Ірина Дунаєвська.

Заступник начальника управління регіонального розвитку та будівництва обласної державної адміністрації Світлана Пасічник проінформувала присутніх з питання: "Про стан освоєння у 2018 році коштів державного бюджету, передбачених на реалізацію інвестиційних проектів соціально-економічного розвитку регіонів". 

Останнім питання порядку денного була доповідь начальника Головного територіального управління юстиції в області Віктора Худняка про реалізацію загальнонаціонального правопросвітницького проекту "Я маю право!” на теренах Хмельниччини.
 



« повернутися до списку новин