Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

З Днем села, наш Олешин!!!

14 жовтня 2018 року День села Олешин пройшов з розмахом. Були привітання гостей свята і виступи творчих колективів.

З теплими вітальними словами перед жителями села Олешин виступив сільський голова Олешинської сільської ради Віталій Осядлий. Подякувавши приватному підприємцю Яворській Анастасії Михайлівні за підвезення учнів до Іванковецького НВК на час відсутності шкільного автобуса (в зв’язку з ремонтом).

Родзинкою свята був подарунок від сільської ради молодій сім’ї Поповичів до їх річниці спільного життя.

Також Віталій Станіславович згадав і про спонсорів свята. Це люди добре відомі жителям Олешинської сільської ради керівник ТОВ «Нові аграрні технології» Іван Ізбінський та директор ТОВ «Хмельницькінбуд» Андрій Шкодяк.

Гуцалюк Леонід Володимирович, помічник народного депутата України Лабазюка Сергія Петровича, вручив подяки від народного депутата колективу Олешинського відділення зв’язку Укрпошти та завідуючому Олешинської АЗПСМ Водяному Олександру Олександровичу.

Леонід Володимирович нагородив грамотою верховної ради України фельдшера Олешинської АЗПСМ Зіняк Аліну Михайлівну.

На імпровізованій сцені співали запальні пісні. Веселі розваги не залишили байдужим нікого з присутніх.

  

Особливо хотілось б відзначити смачну виїзну кухню. Біля якої черга з бажаючих жителів посмакувати була чимала. Це стало можливим завдяки підрозділу головного управління ДСНС України  У Хмельницькій області (розташованого біля Олешина) за надану у користування польову кухню.

Фіналом свята стали запальні гуляння.

 

Зі святом Вас, жителі села Олешин!!!



« повернутися до списку новин