Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Сьогодні ми відзначаємо річницю встановлення алеї Героїв небесної сотні в селі Олешин

Сьогодні, 12 жовтня 2018 року, ми відзначаємо річницю встановлення алеї Героїв небесної сотні.

Рік тому в селі Олешин був перейменований проїзд Транспортний на проїзд Героїв небесної сотні, де було встановлено пам’ятну плиту Героям небесної сотні. Вздовж всього проїзду була висаджена алея з молодих дерев.

На урочистості зібрались справжні патріоти України. Поряд із представниками влади на урочистостях були присутні учні з вчителями (Олешинської ЗОШ, Іванковецького НВК та Хмельницьких шкіл) та просто небайдужі жителі.

На святкування були запрошені: сільський голова Олешинської сільської ради Віталій Осядлий, заступник голови райдержадміністрації Сергій Янчук, директор Хмельницького навчально-виховного об’єднання №28 Андрійчук Андрій Васильович та Отець Андрій.

Із урочистим словом до усіх присутніх звернулася волонтер Базилюк Валентина Андріївна. Отець Андрій святим словом та молитвою вшанував Героїв Майдану. До слова також були запрошені: сільський голова Олешинської сільської ради Віталій Осядлий, заступник голови райдержадміністрації Сергій Янчук, директор Хмельницького навчально-виховного об’єднання №28 Андрійчук Андрій Васильович та всіх бажаючих.

Після урочистостей Базилюк Валентина Андріївна запросила всіх на частування їжею та чаєм часів Революції гідності.

Як пам'ять про загиблих під час Революції гідності Валентина Андріївна оголосила всіх присутнім, що вже в найближчі дні відправляється на схід, щоб посадити кущі калини на пам’ятні місця. Передаючи естафету іншим волонтерам…

 

Слава Україні!!!

Героям слава!!!



« повернутися до списку новин