Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Сьогодні в райдержадміністрації відбулось навчання з організації та ведення військового обліку для представників сільських рад

Сьогодні, 11 жовтня 2018 року, в райдержадміністрації відбулось навчання з організації та ведення військового обліку для представників сільських рад.

Від Олешинської сільської ради була присутня інспектор військово-облікового столу, паспортист Лещук Альона Володимирівна.

Навчання провів тимчасово виконуючий обов’язки начальника відділу військового обліку та бронювання Хмельницького обласного військового комісаріату, підполковник Андрій Диптан.

На навчання були запрошені голова райдержадміністрації Леся Коменда та завідувач сектору з питань взаємодії з правоохоронними органами, оборонно-мобілізаційної та режимно-секретної роти апарату адміністрації Валентина Співак.

Андрій Диптан детально проінформував присутніх з питань організації та ведення військового обліку військовозобов’язаних в органах місцевого самоврядування, а також на підприємствах, в установах, організаціях та навчальних закладах.

Також були обговорені проблемні питання у даній сфері діяльності та шляхи їх можливого вирішення.



« повернутися до списку новин