Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

6 жовтня 2018 року в с. Черепова започаткували  гарну традицію – святкування Дня села!!

Святкування Дня села відбулось з розмахом. Святкова програма включала в себе:

  • Виступи творчих колективів села, діток та гостей свята;
  • Смачна виїзна кухня;
  • Дитяча програма «Пірати Карибського моря»;
  • Святкова дискотека.

З вітальним словом виступили заступник сільського голови Юрій Гуцалюк та помічник народного депутата Лабазюка Сергія Петровича - Попіль Олександр Павлович.

Основним внутрішнім посилом було переконання в тому, що якщо це наше свято села, то саме село і його таланти мають бути залучені на концерті. Чудовий концерт з відомим народними і сучасними піснями, пісня-молитва за Україну і наш край, віршики, гуморески, музичні вітання дітей. Приємно було побачити вітання гостей з Олешина в вигляді гумористичних сценок.

Присутні відзначили гарне оформлення свята. Інна Данилюк  зі своїми друзями гарно оформила кожний куточок будинку культури: різнокольорові стрічки, шарики, великий надпис перед входом, фотозона з героями мультиків - все це праця не одного дня і навіть ночі, з залучення власних фінансів і сил.

Діти мали змогу прийняти участь у дитячій програмі «Пірати Карибського моря». У дитячій програмі діти гралися, малювали та приймали участь у цікавій естафеті. Наприкінці програми відбулось шоу мильних бульбашок. Дитячі веселощі відбулись у приємній компаній Галини Боровкової, Миколи Пантуса, Irina Karelova, Петра Карелова, Інни Пантус.

Також не обійшлось без виїзної кухні. Інна Гуменюк частувала всіх присутніх файною юшкою.

На святі була виставлена на огляд всіх присутніх виставка робіт Оксани Ференчук і її доньки, були і малюнки про село, діток, інші різноманітні роботи з бісеру і вишивки майстринь нашого села.

Музичну апаратуру надав будинок культури сусіднього с. Черепівка. Цінні подарунки для воїнів АТО, сім'ям, які прожили разом півстоліття, і найстаршому жителю села від імені голови вручив Юрій Леонідович. За пультом допомагали молоді хлопці, які потім влаштували дискотеку.

Зі святом села дорогі жителі с. Черепова!!



« повернутися до списку новин