Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Сьогодні сільський голова Олешинської сільської ради Віталій Осядлий та головних бухгалтер Лиса Алла Анатоліївна прийняли участь у засіданні «круглого столу» в райдержадміністрації

Сьогодні, 1 жовтня 2018 року, сільський голова Олешинської сільської ради Віталій Осядлий та головних бухгалтер Лиса Алла Анатоліївна прийняли участь у засіданні «круглого столу» в райдержадміністрації.

Засідання «круглого столу» відбулось під керівництвом голови райдержадміністрації Лесі Коменди. У заході взяли участь: заступник голови райдержадміністрації Сергій Янчук, голова райради Юрій Мельник, заступник голови райради Максим Ізбінський, голови сільських і селищних рад та їх бухгалтера, керівники структурних підрозділів адміністрації.

Метою засідання є обговорення особливостей здійснення закупівель товарів, робіт і послуг та проведення тендерних процедур. Зокрема, йшлося про зміни в законодавстві з питань реформування ринку електроенергії і ринку постачання газу.

Обговорили особливості здійснення закупівель товарів, робіт і послуг та проведення тендерних процедур . Допомагав розібратися у нових тенденціях щодо проведення тендерних закупівель природного газу та процедурі придбання електроенергії, її постачання Сергій Ткачук - директор приватного підприємства «Юридична консалтингова компанія «Партнери».

Присутні мали можливість задати питання і отримали фахові відповіді.



« повернутися до списку новин