Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

5 вересня 2018 року в приміщенні Олешинської сільської ради відбулось спільне засідання районної тимчасової комісії з питань підвищення рівня середньої заробітної плати, легалізації зайнятості населення

5 вересня 2018 року в приміщенні Олешинської сільської ради відбулось спільне засідання районної тимчасової комісії з питань з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат та районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення.

Засідання відбулось під головуванням заступника голови райдержадміністрації Сергія Янчука. Участь у ньому взяли: начальник управління соціального захисту населення адміністрації Надія Гулько, працівники сільської ради, керівники підприємств, зареєстровані на території Олешинської сільської ради.

На засіданні були надані роз’яснення та роздано пам’ятки про відповідальність у разі порушення умов чинного трудового законодавства та забезпечення щодо додержання виплати мінімальної заробітної плати з дотриманням міжпосадових та міжкваліфікаційних співвідношень нарахування заробітних плат, доплат, надбавок та премій з метою недопущення зрівнялівки.



« повернутися до списку новин