Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

29 серпня 2018 року заступник сільського голови Олешинської сільської ради Юрій Гуцалюк прийняв участь у засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

29 серпня 2018 року заступник сільського голови Олешинської сільської ради Юрій Гуцалюк прийняв участь у засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Чергове засідання комісії відбулося під керівництвом голови районної державної адміністрації - голови комісії з питань ТЕБ та НС райдержадміністрації Лесі Коменди.

На чергове засідання комісії були запрошені: завідувач сектору з питань цивільного захисту населення адміністрації Анатолій Денисюк, головний спеціаліст сектору з питань цивільного захисту населення адміністрації Юлія Поліщук, начальник відділу агропромислового розвитку адміністрації Михайло Островерха, начальник юридичного відділу Альона Мединська, начальник ХМРУ ГУ ДСНС України в Хмельницькій області Руслан Дадашов, начальник 1 ДПРЗ ГУ ДСНС в Хмельницькій області Олександр Свірчук, керівники потенційно-небезпечних об’єктів, орендарі водних об’єктів району, а також запрошені члени комісії, представники правоохоронних органів.

На комісії були розглянуті питання:

  1. Про вжиття профілактичних заходів щодо попередження виникнення пожеж на полігонах ТПВ (сміттєзвалищах);
  2. Про забезпечення орендарями земельних ділянок водного фонду доступу протипожежною службою до водойм під час гасіння пожеж; про стан впровадження автоматизованих систем раннього виявлення надзвичайних ситуацій та оповіщення людей в разі їх виникнення (відповідно до статті 53 Кодексу Цивільного захисту України);
  3. Про стан готовності органів виконавчої влади та місцевого самоврядування до дій з попередження надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру під час експлуатації об’єктів житлово-комунального господарства та інфраструктури в осінньо-зимовий період 2018-2019 років;
  4. Про стан виконання заходів щодо забезпечення протипожежного захисту нового урожаю.

Заслухавши та обговоривши інформацію доповідачів комісією було прийнято відповідні рішення по даних питаннях, визначено виконавців та вказано терміни виконання.

Леся Мирославівна подякувала орендарям водойм за роботу, за сплату орендної плати і наповнення бюджету району, а також наголосила, що основне спільне завдання влади та суб’єктів господарювання – створення безпечних умов на водних об’єктах для громадян.

Недопустимим є перешкоджання доступу пожежників до водойм для забору води під час гасіння пожеж. Голова адміністрації закликала усіх присутніх до співпраці на благо району і його жителів.



« повернутися до списку новин