Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

На освітньому форумі обговорили стандарти Нової української школи

28 серпня 2018 року головний спеціаліст з питань освіти, культури молоді та спорту Жолкевська Валерія Володимирівна прийняла участь у освітньому форумі «Нова українська школа: старт реформи, участь».

Форум відбувся за участі першого заступника голови обласної ради Неоніли Андрійчук, голови облдержадміністрації Вадима Лозового, директора Інституту модернізації змісту освіти Олега Спіріна та директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Олега Фасолі.

Форум зібрав сотні учасників – керівників органів управлінню освітою, голів об’єднаних територіальних громад, директорів загальноосвітніх шкіл з усієї області, учителів початкових класів та громадськість. 

Після загальної частини форуму учасники прийняли участь у 7 панельних дискусіях у групах за різними напрямами.

Жолкевська В.В. долучилася до дискусії на тему «Нова українська школа», модератором групи виступила Дупляк Т.В..

Директор Іванковецького НВК – Довганюк З.У. була учасником дискусії «Опорні школи – це створення єдиного освітнього простору, можливість доступу до конкурентної освіти для усіх школярів»,модератор групи - Блажиєвська В.М.

Усі учасники груп панельних дискусій отримали змістовні консультації та корисну інформацію від спеціалістів Департаменту освіти і науки ХОДА та Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Детальна інформація за посиланням: http://km-oblrada.gov.ua/na-osvitnomu-forumi-obgovorili-stan/



« повернутися до списку новин