Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Зі святами Вас, дорогі жителі громади!!

Вітаємо всіх жителів Олешинської ОТГ зі святами - Днем Прапору 23 серпня 2018 року та Днем    Незалежності України 24 серпня 2018 року. Цьогоріч ми відзначаємо 27-му річницю Незалежності України.

Вітання з Днем Незалежності України завжди з легким присмаком суму. Адже століттями тривала боротьба за незалежність, суверенність кордонів і право на самоідентичність мови та культури. Тому, 24 серпня, прийнято згадувати героїв нації, які своїм внеском зробили Україну такою, яка вона є сьогодні. 

Одним з найважливіших елементів незалежності та суверенності території України як держави є - Прапор України.  В Україні Прапор завжди символізував надзвичайну національну честь.

Вперше сам прапор, що має найбільш близький до сучасного вигляд, був піднятий у західній столиці України, сьогодні місто Львів. Сталася ця урочиста подія в далекому від нас 1848 році. За наших часів вперше прапор був урочисто встановлений над Верховною Радою саме в той день, коли була проголошена незалежність.

Вже традиційно в ці дні відбуваються урочисті заходи, обов’язковим є підняттям головного символу Прапору України у всіх без виключення регіонах.

Навіть зараз з упевненістю можна стверджувати, що традиції святкування цих свят активно підтримає і молодь. В цей день переважна більшість жителів країни вбирається в національні вишиванки, а жінки ще й намагаються вплести яскраві стрічки в заплетене волосся.

Зі святами Вас, дорогі жителі громади!! Зі святом тебе, Україно!!



« повернутися до списку новин