Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Сьогодні відбувся схід села в лісі зі сторони Іванковець.

Сьогодні, 21 серпня 2018 року, відбувся схід села в лісі зі сторони Іванковець.

На сході були присутні: сільський голова Олешинської сільської ради Віталій Осядлий, заступник сільського голови Юрій Гуцалюк, депутат Олешинської сільської ради Гаврилюк Іван Васильович, головний спеціаліст-юрист консультант Олександр Слободян. На схід були запрошені: директор ДП «Проскурівське лісове господарство» Бурковський В.І., представники «33» телевізійного каналу.

На порядку денному було згідно протоколу загальних зборів с. Іванківці було 2 питання:

  1. Розгляд питання щодо вирубки лісу і санітарної чистки в Іванковецькому лісі;
  2. Колективне звернення до керівництва ДП «Проскурівське лісове господарство» та до Хмельницької обласної державної адміністрації з вимогою повної зупинки вирубки та санітарної чистки лісу, та повернення його у власність громади Олешинської сільської ради.

Щодо першого питання перед присутніми виступив директор ДП «Проскурівське лісове господарство» Бурковський В.І., довівши до присутніх інформацію, що в ході проведення огляду лісу були визначені і помічені дерева, які підлягають санітарній вирубці. В результаті промарковані 380 шт. дерев, які підлягали санітарній вирубці.

Щодо колективного звернення на рахунок категоричної заборони будь-якої вирубки лісу, виступали мешканці Олешинської сільської ради. Довівши всім присутнім, що даний ліс є захисною зоною від міського сміттєзвалище, відстань до якого близько трьох кілометрів і є єдиним захистом від ядовитих нечистот!!

Після всіх виступів до присутніх звернувся  Бурковський В.І., який завірив всіх присутніх, що вирубка лісу проводитися більше не буде!!

Вся інформація зі сходу села була зафіксована у протоколі та підписана присутніми в кількості 77 учасників зборів!!   



« повернутися до списку новин