Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Сьогодні сільський голова Олешинської сільської ради Віталій Осядлий та заступник сільського голови Юрій Гуцалюк прийняли участь у скайп-нараді в райдержадміністрації

Сьогодні, 7 серпня 2018 року, сільський голова Олешинської сільської ради Віталій Осядлий та заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Юрій Гуцалюк прийняли участь у скайп-нараді в райдержадміністрації.

На нараді обговорювали питання щодо впровадження системи енергоменеджменту в установах району та об’єднаних територіальних громадах, що фінансуються за рахунок бюджетних коштів.

У районній студії були присутні: заступник голови райдержадміністрації Сергій Янчук, голова райради Юрій Мельник, представники об’єднаних територіальних громад району. На скайп-зв’язку був розробник програми енергоменеджменту, львів’янин Тарас Кобець.

Він детально розповів про програму, з якою можуть працювати енергоменеджери. Ця програма призначена для моніторингу та аналізу ефективності використання енергоносіїв, забезпечення раціонального використання паливно-енергетичних ресурсів, оптимізації обсягів енерговитрат.

Присутні у студії мали можливість задати запитання фахівцю та отримати кваліфіковані роз’яснення щодо роботи з програмою.

 



« повернутися до списку новин