Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Літнє оздоровлення та відпочинок дітей Олешинської ОТГ.

Літо – пора відпочинку та оздоровлення!!! А з користю проведене літо – запорука доброго здоров’я, високої працездатності та відмінного настрою кожної дитини.

З метою забезпечення організованого та якісного оздоровлення й відпочинку дітей у 2018 році, на виконання Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Закону України “Про оздоровлення та відпочинок дітей”, Закону України "Про охорону дитинства”, Комплексної Програми розвитку освіти Олешинської сільської ради на 2018-2020 роки, Олешинською сільською радою за рахунок коштів власного бюджету закуплено  путівки до позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Калинівка», який розташований у мальовничому куточку Старокостянтинівщини – в селі Калинівка. Дитячий табір займає територію майже 3 га і лежить у вигині річки Случ в мальовничому лісі, наповненому цілющим свіжим повітрям з пахощами соснових голок.

Щасливі діти – щасливі батьки. Щаслива родина – щаслива країна! Свіже повітря, річка, сонячні ванни, здорове харчування, екскурсії, конкурси та розваги - саме це чекає на дітей Олешинської громади протягом 21 дня перебування у таборі «Калинівка», який привітно зустрів школярів на ІІІ зміну, що триватиме з 31.07.2018 – 20.08.2018 року.

Радісна та водночас схвильована дітвора, у передчутті нових знайомств та цікавих пригод, по дорозі в табір малювала у своїй уяві незабутні дні літнього відпочинку. Отож, бажаємо Вам здійснення ваших маленьких бажань та мегапозитивних вражень!!!

 



« повернутися до списку новин