Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

27 липня 2018 року відбулось засідання ІХ чергової сесії Олешинської сільської ради VII скликання

27 липня 2018 року відбулось засідання ІХ чергової сесії Олешинської сільської ради VII скликання.

На засіданні були присутні: сільський голова Олешинської сільської ради Віталій Осядлий, виконуюча обов’язки старости с. Черепівка Валентина Деркалюк та депутати Олешинської сільської ради. Були запрошені: головний спеціаліст юрист-консул Олександр Слободян, головний спеціаліст з питань освіти, культури, молоді та спорту Валерія Жолкевська, колишній голова Олешинської сільської ради Главацький Анатолій Макарович.

Перед депутатами Олешинської сільської ради виступив колишній голова Олешинської сільської ради Главацький Анатолій Макарович щодо врегулювання земельних питань.

Щодо питання про надання матеріальної допомоги перед депутатами були зачитані списки і сума матеріальної допомоги в кожному конкретному випадку.

Щодо питання  про надання дозволу громадянам (учасників АТО) на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність із зміною цільового призначення, що знаходяться на території Олешинської сільської ради згідно додатку https://rada.info/upload/users_files/04403769/30446cf16f0fc32c407f41a0d6a08872.pdf та земельних питань були надані вичерпні роз’яснення головним спеціалістом-землевпорядником Сергієм Купою.

Головний спеціаліст з питань освіти, культури, молоді та спорту Валерія Жолкевська виступила перед депутатами одразу за декількома питаннями, відповідаючи на питання депутатів:

1. Про внесення змін та затвердження  штатного розпису закладів загальної середньої освіти Олешинської сільської ради.

2. Про відкриття додаткової групи  в ДНЗ «Джерельце» та внесення змін до штатного розпису ДНЗ «Джерельце».

3. Про закриття бібліотечного пункту с. Велика Калинівка Хмельницького району Хмельницької області.

4. Про затвердження Типового контракту з керівником загальноосвітнього навчального закладу/ навчально-виховного комплексу Олешинської сільської ради.

5. Про впорядкування заробітної плати сільського бібліотекаря в с. Черепівка Олешинської сільської ради.



« повернутися до списку новин