Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

А у нас - зустріч із кандидатами на заміщення вакантної посади директора Олешинської ЗОШ І-ІІ ступенів

Сьогодні, 26.07.2018 року,  згідно Протоколу № 1 Засідання Конкурсної комісії з проведення конкурсу на посаду директора Олешинської загальноосвітньої школи І – ІІ ступенів від 24.07.2018 року (Питання 4, 5), з метою ознайомлення із закладом освіти, його трудовим колективом та представниками батьківського комітету (батьківського самоврядування) відбулася зустріч із кандидатами на посаду директора Олешинської загальноосвітньої школи І – ІІ ступенів:
Вовк Сергій Володимирович;
Кононюк Анжела Миколаївна;
Москалюк Тетяна Романівна.

Спеціаліст з  питань освіти, культури,  молоді та спорту -  Жолкевська В.В., делеговані представники конкурсної комісії -  Коваль Алла Анатоліївна та Галас Тетяна Миколаївна познайомили конкурсантів із закладом освіти, його трудовим колективом та представниками батьківського комітету.
Конкурсанти мали змогу вислухати пропозиції, прохання та побажання усіх сторін щодо майбутнього розвитку даного закладу освіти, ознайомитись із навчальним закладом, його територією та будівлями. 
Усі пропозиції були прийняті до уваги та занотовані конкурсантами з метою написання Перспективного плану розвитку ЗЗСО.

На зустрічі кожен із кандидатів був запрошений на конкурсний відбір та отримав письмове повідомлення із зазначенням етапів конкурсу, дати, форми та місця проведення.

Отож, Шановні Вовк Сергій Володимирович, Кононюк Анжела Миколаївна, Москалюк Тетяна Романівна бажаємо успішного та легкого написання плану та чекаємо на I етапі конкурсного відбору «Письмова перевірка на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти та професійних компетентностей», який  відбудеться 06.08.2018 року о 13:00 год. у приміщенні Олешинської сільської ради.

 



« повернутися до списку новин