Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

26 липня 2018 року сільський голова Олешинської сільської ради Віталій Осядлий прийняв участь у засіданні колегії в райдержадміністрації.

26 липня 2018 року сільський  голова Олешинської сільської ради Віталій Осядлий прийняв участь у засіданні колегії в райдержадміністрації. Участь у засіданні взяли: голова райдержадміністрації Леся Коменда, перший заступник голови райдержадміністрації Андрій Зелінський, голова райради Юрій Мельник, керівник апарату адміністрації Вікторія Васечко, інші члени колегії, голови сільських рад, керівники окремих структурних підрозділів адміністрації, представники громадськості.

На розгляд колегії виносились питання: про підсумки соціально-економічного та культурного розвитку Хмельницького району за І півріччя 2018 року; про виконання бюджету району за І півріччя 2018 року; про ефективність забезпечення громадського порядку, боротьби зі злочинністю і корупцією та вплив місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, правоохоронних органів на криміногенні процеси в районі; про виконання районної Програми військово-патріотичного виховання дітей та молоді на 2017-2020 роки.

Щодо виконання дохідної частини бюджету доповів сільський голова Олешинської сільської ради  Віталій Осядлий.

Протягом І півріччя поточного року проведено ремонт доріг загальною вартістю 8 млн. 085 тис.грн., з них за рахунок державного бюджету 3,301 млн.грн. (дорога с.Печески - Моломолинці протяжністю 1,1 км), місцевого бюджету 4,78 млн.грн., а саме: освоєнні кошти в сумі 1,579 млн.грн. (кошти місцевого бюджету) на капітальний ремонт доріг с. Ружичанка, також проведено ямковий ремонт доріг за кошти місцевих бюджетів у селах: Водички, Климківці, Немиченці, Гвардійське, Олешківці, Давидківці, Масівці, Шаровечка, Катеринівка, Миколаїв, М. Орлинці, Везденьки, Антонівка, Олешин, Богданівці, Копистин на загальну суму 3,2057 млн.грн. протяжністю 33,6 км.

В першому півріччі поточного року в проводились роботи по влаштуванню вуличного освітлення у населених пунктах району: с.Шаровечка, с.Масівці, с.Черепова, с.Черепівка, с.Ружичанка, с.Карпівці, с.Пархомівці, с-ще Богданівці, с.Малиничі, с.Климківці, с. Водички, с. Доброгорща, с. Гвардійське, с. Хоминці та с. Гелетинці на загальну суму 4,034 млн.грн. загальною протяжністю 47 км.

Станом на 01.07.2018 року за оперативними моніторинговими даними заборгованість із виплати заробітної плати на підприємствах кола статистичного спостереження у Хмельницькому районі відсутня.

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту адміністрації Світлана Шеремета проінформувала про хід про виконання районної Програми військово-патріотичного виховання дітей та молоді на 2017-2020 роки.



« повернутися до списку новин