Олешинська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хмельницької громади

Сьогодні, 24.07.2018 року, у приміщенні Олешинської сільської ради відбулося засідання Конкурсної комісії з проведення конкурсу на посаду директора Олешинської загальноосвітньої школи І – ІІ ступенів.

Протокол № 1 Засідання Конкурсної комісії з проведення конкурсу на посаду директора Олешинської загальноосвітньої школи І – ІІ ступенів від 24.07.2018 року за посиланням:

https://rada.info/upload/users_files/04403769/1d470ff99060685c7a7dd10ee013f91c.pdf

 

Присутні на засіданні члени комісії: Жолкевська В.В. – головний спеціаліст з питань освіти, культури, молоді та спорту Олешинської сільської ради, Коваль А.А. – вчитель Олешинської ЗОШ І – ІІ ступенів, Козлюк О.Г.- вчитель Олешинської ЗОШ І – ІІ ступенів, Галас Т.М. – голова батьківського комітету Олешинської сільської ради.

На порядок денний були винесені такі питання:

  1. Перевірка поданих документів на відповідність установленим законодавством вимогам.
  2. Прийняття рішення про недопущення до участі у конкурсі осіб, які подали не всі документи, необхідні для участі в конкурсі відповідно до вимог законодавства, або подали документи після завершення строку їх подання.
  3. Прийняття рішення про допущення до участі у конкурсі осіб, які подали всі документи, необхідні для участі в конкурсі відповідно до вимог законодавства.
  4. Прийняття рішення про делегування представника від конкурсної комісії для ознайомлення кандидатів із закладом освіти, його трудовим колективом та представниками батьківського комітету (батьківського самоврядування).
  5. Прийняття рішення про форму та спосіб повідомлення кандидатів про місце, час та складові проведення конкурсного відбору.

 

 

 

ВИТЯГ з ПРОТОКОЛУ  № 1

Засідання Конкурсної комісії з проведення конкурсу на посаду директора Олешинської загальноосвітньої школи І – ІІ ступенів

                                                                         
                             « 24 » липня 2018 року

  Олешинська сільська рада 

  с. Олешин, вул. Козацька, 8

Присутні на засіданні Конкурсної комісії:

Члени комісії:

Жолкевська В.В.

Коваль А.А.

Козлюк О.Г.

Галас Т.М.

Всього: 4 осіб.

              

ПОРЯДОК    ДЕННИЙ:

СЛУХАЛИ:

  1. Жолкевську Валерію Володимирівну, яка підвела підсумки щодо переліку поданих документів.

ВИРІШИЛИ:

  1. Згідно поданих заяв та необхідного переліку документів, допустити до участі у конкурсі на посаду директора Олешинської загальноосвітньої школи І – ІІ ступенів:

 

  • Вовк Сергія Володимировича, 1967 р. н.;
  • Кононюк Анжелу Миколаївну, 1978 р. н.;
  • Москалюк Тетяну Романівну, 1976 р. н. .

 

Оприлюднити на веб-сайті Олешинської сільської ради перелік осіб, яких допущено до участі у конкурсному відборі.

 

СЛУХАЛИ:

  1. Присутніх членів конкурсної комісії щодо делегування представника від конкурсної комісії для ознайомлення кандидатів із закладом освіти, його трудовим колективом та представниками батьківського комітету (батьківського самоврядування).

ВИРІШИЛИ:

  1. Делегувати 26 липня 2018 року Коваль Аллу Анатоліївну та Галас Тетяну Миколаївну, як  представників від конкурсної комісії, для ознайомлення кандидатів із закладом освіти, його трудовим колективом та представниками батьківського комітету (батьківського самоврядування).

Розмістити на сайті Олешинської сільської ради оголошення, висвітлене у Додатку 1.

 

СЛУХАЛИ:

  1. Усіх присутніх членів конкурсної комісії  щодо варіантів повідомлення кандидатів про місце, час та складові проведення конкурсного відбору.

ВИРІШИЛИ:

  1. Розмістити на сайті оголошення (Додаток 2) та в телефонному режимі повідомити кандидатів про місце, час та складові проведення конкурсного відбору.

 



« повернутися до списку новин